Γιατί Social Media Marketing;

Γιατί πιστεύουμε στη δύναμη της προσφοράς περιεχομένου που προσθέτει αξία,
εκεί που υπάρχουν σημαντικά περισσότεροι άνθρωποι! 

Γιατί είναι σημαντικά περισσότεροι οι άνθρωποι – πιθανοί σου πελάτες που ταυτόχρονα θα δουν το μήνυμα και το προϊόν ή την υπηρεσία σου.

Οι Έλληνες χρήστες θεωρούνται έμπειροι, μιας και πάνω απ΄ το 60% χρησιμοποιεί τα Social Media πάνω από 7 χρόνια και οι καθημερινοί χρήστες ξεπερνούν το 78% 

social_media_marketing

social_media_marketing-digital_marketing_strategic

Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Instagram, YouTube, Vimeo, Foursquare, Trip Advisor, Google+ και 100άδες άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ποια όμως είναι τα καταλληλότερα για την δική σας επιχείρηση;

Εξετάζουμε με προσοχή τα μέσα στα οποία αλληλεπιδρούν οι Buyer Personas σας, ώστε να εξασφαλίσουμε την αποτελεσματικότητα και την επιτυχία των Online ενεργειών της επιχείρησή σας.

  • Αμεσότητα στην εξυπηρέτηση πελατών
  • Χτίσιμο και ενίσχυση του brand
  • Ενίσχυση της αξιοπιστίας της επιχείρησης
  • Καθιέρωση του brand
  • Αποτελεσματικότερη διαχείριση εταιρικής φήμης
  • Αύξηση επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα
  • Ενίσχυση βελτιστοποίησης του SEO

social-media-marketing ii

ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΠΛΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ SOCIAL MEDIA

Ποια είναι η ιδανική σου Buyer Persona; Σε ποια Social Media αλληλεπιδρά τον περισσότερο χρόνο; Με ποια κριτήρια αποφασίζει αν θα συνδεθεί ή όχι με ένα brend; Τι ψάχνει; Με ποιους τρόπους; Πως συμπεριφέρεται μόλις το βρει; 

Τα Social Media είναι ο ιδανικότερος και οικονομικότερος τρόπος που μπορείς να κατευθύνεις τους ανθρώπους σε ιστοσελίδες, bogs και landing pages, που δίνουν λύσεις και προσθέτουν αξία! 

Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να αναγκάσεις κάποιον να συνδεθεί με την επιχείρησή σου. Μπορείς όμως να δείξεις τους λόγους για τους οποίους αξίζει να συνδεθούν, αφήνοντας σε αυτούς την επιλογή.

Αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο θα πρέπει να δημοσιεύεις περιεχόμενο που να απευθύνεται στην ιδανική σου Buyer Persona.

Η συνοχή και η συνάφεια είναι το πρώτο συστατικό της επιτυχίας, με την συνέπεια είναι το αμέσως επόμενο που ακολουθεί.

Κάθε πότε τι δημοσιεύεις; Τι είδους δημοσιεύσεις κάνεις; Πόσα διαφορετικά μέσα (κείμενο, video, ήχο) αξιοποιείς; Πόσες από τις λειτουργίες τους; Πόσο συχνά ελέγχεις τα στατιστικά;

Η ορθές πρακτικές επικοινωνίας με τα σωστά εργαλεία, είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της αποτελεσματικής αξιοποίησης των Social Media.     

Εσείς που θα εμπιστευθείτε την εταιρική σας ταυτότητα και την καθιέρωση του Brand σας;