Ορολογία Inbound Sales & Sales Enablement

Ορολογία Inbound Sales & Sales Enablement

[spacer height=”20px”]

Ορολογία Inbound Sales & Sales Enablement

[spacer height=”40px”]

Standard Legacy Presentations

Τυποποιημένες παρουσιάσεις παλαιού τύπου.

 

Tailored Inbound Presentations

Στην Ορολογία Inbound Sales & Sales Enablement χρησιμοποιείται για να περιγράψει τις Προσαρμοσμένες Inbound παρουσιάσεις νέου τύπου.

 

Prospect Visitor

Δεν υπάρχει ακριβής μετάφραση στην Ελληνική γλώσσα. Ο όρος χρησιμοποιείται για να περιγράψει την καταγεγραμμένη από το HUBSPOT CRM επίσκεψη μιας επιχείρησης στην ιστοσελίδα σας.

 

Lead

Έτσι ονομάζουμε – χαρακτηρίζουμε τον επισκέπτη της ιστοσελίδας, του επαγγελματικού blog ή της Landing Page που εκτέλεσε συγκεκριμένη ενέργεια δίνοντας τα στοιχεία του. Συνήθως email, μπορεί και τον αριθμό τηλεφώνου του. Είναι δηλαδή ο υποψήφιος πελάτης.

 

Lead Nurturing

Στην Ορολογία Inbound Sales & Sales Enablement σημαίνει «Φροντίδα» του υποψήφιου πελάτη. Όρος που περιγράφει τις διαδικασίες αποστολής περιεχομένου και συνέχισης του διαλόγου μαζί του ώστε να τον κρατάμε ζεστό μέχρι την απόφαση για την πραγματοποίηση αγοράς.

 

MQL Marketing Qualified Lead

Στην Ορολογία Inbound Sales & Sales Enablement Περιγράφει την αναγνώριση των στοιχείων βάση των ενεργειών και της αλληλεπίδρασης του υποψήφιου πελάτη – lead, ώστε να εξετάσουμε και να προσδιορίσουμε τον τρόπο και τον χρόνο που μπορούμε να συνεχίσουμε τον διάλογο μαζί του.

 

SQL Sales Qualified Lead

Στην Ορολογία Inbound Sales & Sales Enablement περιγράφει την αναγνώριση του σταδίου που βρίσκεται ο αγοραστής στο ταξίδι του καταναλωτή – Buyer’s Journey, προκειμένου να αξιολογήσουμε την χρονική στιγμή και την στρατηγική με την οποία θα τον βοηθήσουμε να πάρει την απόφασή για την πραγματοποίηση αγοράς.

 

Opportunity

Στην Ορολογία Inbound Sales & Sales Enablement σημαίνει ευκαιρία. Ο όρος χρησιμοποιείται για να περιγράψει την πρόσβαση που αποκτήθηκε σε ένα φυσικό πρόσωπο ή εταιρεία από αυτές που έχουμε συμπεριλάβει στους Ideal Buyers και Buyer Personas.

 

Customer

Πελάτη χαρακτηρίζουμε οποιονδήποτε έχει πραγματοποιήσει οικονομική συναλλαγή με την επιχείρηση, αγοράζοντας το προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρεται.

 

SLA Sales Level Agreement

Στην Ορολογία Inbound Sales & Sales Enablement χρησιμοποιείται για να περιγράψει την ευθυγράμμιση του τμήματος μάρκετινγκ με το τμήμα πωλήσεων και το αντίστροφο, προκειμένου να προσδιοριστούν οι μέθοδοι, οι τακτικές και οι στρατηγικές που θα επιδιώξουν την αύξηση των πωλήσεων.

 

Buyer Persona

Τα διαφορετικά Buying Patterns των ομάδων ανθρώπων.

 

Ideal Buyer

Η ομάδα ανθρώπων ταιριάζει σε αυτά που προσφέρεις και σε ποια όχι.

 

Η δύναμη στην διαδικασία της αγοράς και της πώλησης έχει μεταφερθεί από τον πωλητή στον αγοραστή.

Έχει διαφοροποιηθεί η διαδικασία πωλήσεων που εφαρμόζεις ώστε να ταιριάζει στον σύγχρονο καταναλωτή;

Κατέβασε το δωρεάν eBook που ετοιμάσαμε αποκλειστικά για εσένα και μάθε τους τρόπους και τα βήματα που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις να κάνεις Inbound πωλήσεις!

 

Inbound-sales-free-ebook-gr-Big

[su_button url=”https://www.digitalmarketingstrategic.com/inbound-sales-ebook” background=”#f9961d” size=”10″]Κατέβασε το eBook! [/su_button]

 

 

Leave a Reply

Close Menu