Κατασκευή Ιστοσελίδων Υψηλής Απόδοσης

Κατασκευή Ιστοσελίδων Υψηλής Απόδοσης

 

Κατασκευή Ιστοσελίδων Υψηλής Απόδοσης

 

Ένα απ’ τα σοβαρά ζητήματα που απασχολεί τους ιδιοκτήτες είναι η κατασκευή της επαγγελματικής ιστοσελίδας της επιχείρησης τους.

Σκοπός του άρθρου είναι να βοηθήσει ελεύθερους επαγγελματίες, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να κατανοήσουν σωστότερα τις παραμέτρους που πρέπει να ληφθούν υπόψη, ώστε να εξασφαλίσουν μία επαγγελματική ιστοσελίδα υψηλής απόδοσης!

 

Σημείο Προσοχής 1

 • Η Google εξετάζει τουλάχιστον 250 σημεία για να αξιολογήσει το site σου και
 • Πραγματοποιεί αλλαγές σε πολύ σύντομα χρονικά διαστήματα (βλέπε Panda, Penguin, Hummingbird) και όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο απαιτητική.

Ένα site λοιπόν για να είναι υψηλής απόδοσης, θα πρέπει να είναι συμβατό και σύμφωνο με τις απαιτήσεις της.

Αν παρατηρήσεις με λίγη περισσότερη προσοχή θα καταλάβεις ότι οι απαιτήσεις της βασίζονται στις ορθές πρακτικές επικοινωνίας, όπως αυτές διαμορφώνονται ανά χρονική περίοδο, κατάσταση – περίπτωση και ανθρώπινη ψυχολογία.

Τα On-page – Local – Content – HTML και Copywriting SEO είναι τα σημεία που θα κάνουν την διαφορά στην κατάταξη της ιστοσελίδας σου!

 

Σημείο Προσοχής 2

Το επόμενο στη σειρά που χρειάζεται να γνωρίζεις και το οποίο είναι συνέχεια και συνδυασμός με τα παραπάνω, είναι ότι μια ιστοσελίδα κατασκευάζεται πάνω σε δύο βασικούς άξονες.

 • Τεχνικά στοιχεία και περιεχόμενο
 • Πλήθος και η ποιότητα των Links προς το Site σας από άλλα Sites (π.χ. Blogs).

 

Το πρώτο έχει να κάνει με

 • Γνώσεις κώδικα (HTML, CSS κλπ),
 • Την μεμονωμένη ή συνδυαστική αξιοποίηση των πέντε (5) τρόπων που οι άνθρωποι μαθαίνουν (βλέποντας, ακούγοντας, διαβάζοντας, συμμετέχοντας σε εκπαιδεύσεις και σε live events) και
 • Τις επικοινωνιακές δεξιότητες που απαιτούνται για την παραγωγή περιεχομένου. σε συνδυασμούς που να περιλαμβάνουν κείμενο, φωτογραφίες και video.

Απ’ την άλλη το δεύτερο έχει να κάνει με τις ορθές πρακτικές αξιοποίησης άλλων καναλιών και των συναφών επιχειρήσεων για την επίτευξη των μέγιστων δυνατών αποτελεσμάτων και του αμφίδρομου οφέλους.

 

Σημείο Προσοχής 3

Έχοντας εξασφαλίσει τα παραπάνω ερχόμαστε στο επόμενο στάδιο που αφορά στην αισθητική της ιστοσελίδας με τα χρώματα, τις φωτογραφίες, τα Banners και τα κουμπιά.

Είναι σημαντικό να γίνει ξεκάθαρο ότι ο μέσος όρος που χρειάζεται ο χρήστης για να αποφασίσει αν θα συνεχίσει την περιήγησή του στην ιστοσελίδα σου είναι μόλις 3 – 4 δευτερόλεπτα.

Αυτό σημαίνει ότι η ιστοσελίδα θα πρέπει να φορτώνει γρήγορα και η δομή της να είναι τέτοια που να κρατήσει το ενδιαφέρον του υποψήφιου πελάτη, αυξάνοντάς του ταυτόχρονα την επιθυμία ια περαιτέρω περιήγηση.

 

Όπως ίσως αντιλαμβάνεσαι το τελευταίο δεν εξαρτάται σε καμία περίπτωση απ’ τις προσωπικές σου προτιμήσεις και γούστα, αλλά προκύπτει από:

 • Την εστίαση στο κοινό που στοχεύεις πρώτα – Buyer Personas,
 • Τα δημογραφικά στοιχεία,
 • Την εξέταση του ανταγωνισμού και
 • Τους οικονομικούς στόχους της επιχείρησης σου.

 

Σημείο Προσοχής 4

Τέλος θα πρέπει να γίνει απόλυτα σαφές και ξεκάθαρο ότι στην ιστοσελίδα σου υπάρχουν δύο πράγματα:

 • Η δυνατότητα στον υποψήφιο πελάτη να πραγματοποιήσει αγορές 24 ώρες το 24ωρο, από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και του κόσμου,
 • Μια optin form με lead magnet. Θα σε βοηθήσει να μπορείς να κάνεις αυτοματοποιημένο μάρκετινγκ και πωλήσεις online. Και όλα αυτά μετατρέποντας τους επισκέπτες – υποψήφιους πελάτες σε πελάτες.

 

Τι μπορείς να κάνεις εσύ τώρα.

Ως προς την γενική προσέγγιση της σωστής κατασκευής του website σου δεν μπορείς να κάνεις και πολλά, εκτός και αν είσαι ο ίδιος/α προγραμματιστής, web developer, web designer, graphic designer, αρθογράφος διαφημιστικής κειμενογραφίας, εκφωνητής και public speaker.

 

Για τον λόγο αυτό το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις μαζί μας, συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρεις ακριβώς από κάτω.

Με την συμπλήρωση της φόρμας θα πάρεις εντελώς δωρεάν μια μελέτη και ανάλυση της κατάστασης της ιστοσελίδας σου, τα αποτελέσματα της οποίας προκύπτουν από το έλεγχο πενήντα ενός (51) σημείων!

Κατόπιν σου παρέχουμε 1 φιλική μεν αλλά με πολύ επαγγελματισμό ώρα δωρεάν συμβουλευτικής στον χώρο σας, ώστε να εξηγήσουμε σε εσάς και τους τεχνικούς σας τον τρόπο που μπορείτε να επιλύσετε τα προβλήματα, με σαφή, κατανοητό τρόπο.

Συμπλήρωσε τη φόρμα ακριβώς από κάτω και επέτρεψε μας να σε βοηθήσουμε να απαλλαγείς απ’ τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις με το σημαντικότερο εργαλείο της επιχείρησης σου.

 

[psfb id=”689″ title=”Αίτηση Δωρεάν Μελέτης”]

 

Leave a Reply