Growth Driven Design website για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Growth Driven Design website για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

 

 

Άλλο ένα website και άλλο ένα Growth Driven Design Website για μικρομεσαίες επιχειρήσεις!

 

Στόχος του άρθρου είναι να βοηθήσει ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων  να κατανοήσουν σωστότερα την αξία  ενός Growth Driven Design website για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ώστε να μπορέσουν να αυξήσουν τους νέους υποψήφιους πελάτες τους και τις πωλήσεις τους.

  

 

Είναι πλέον γνωστό πως το ίντερνετ αποτελεί αναπόσπαστο και καθημερινό εργαλείο για εκατομμύρια χρήστες σε όλον τον κόσμο.

Τα τελευταία 5 χρόνια το ψηφιακό σύμπαν αυξήθηκε κατά 1.000% και συνεχίζει να αυξάνεται ώρα με την ώρα.

Η Google να διαχειρίζεται  πάνω από 1 δισεκατομμύριο ερωτήματα κάθε μέρα ή περίπου 115.740 στο χρονικό διάστημα που σου πήρε να φτάσεις μέχρι αυτήν την πρόταση.

 

Πριν την ραγδαία ανάπτυξη του ίντερνετ το να βρει κανείς ένα μαγαζί σε

 • Μια καλή – in τοποθεσία
 • Κεντρικό σημείο που να περνάει πολύς κόσμος και
 • Να έχει χώρο για πάρκινγκ

ήταν η μονόδρομος.

 

Το επόμενο βήμα ήταν να σκεφτεί τον τρόπο που θα αξιοποιήσει τους χώρους. Να φτιάξει ράφια, βιτρίνα, να βάλει εμπόρευμα κλπ.

Επιδίωξη γενικά να το εξοπλίσει με τρόπο που ο πελάτης να έχει μια ευχάριστη εμπειρία απ’ την στιγμή που θα περάσει την είσοδο.

Στη συνέχεια έπρεπε να βρίσκει τρόπους ώστε μπαίνουν όλο και περισσότεροι πελάτες.

Αλλάζοντας βιτρίνα, κάνοντας προσφορές, προσθέτοντας, αναβαθμίζοντας ή και αλλάζοντας εμπόρευμα και υπηρεσίες, τυπώνοντας διαφημιστικά φυλλάδια, κάρτες, αφίσες, κάνοντας διαφημίσεις σε περιοδικά και εφημερίδες και πολλά άλλα που κόστιζαν μερικές χιλιάδες ευρώ!

Μέσα σε όλα έπρεπε να έχει τον έλεγχο του προσωπικού του καταστήματος, εφόσον διέθετε.

Το κλείσιμο των ταμείων, απογραφές και αρκετές ακόμα εργασίες οι οποίες δεν είχαν άμεση σχέση με τις πωλήσεις, αλλά με την δημιουργία των προϋποθέσεων για να μπορεί να τις κάνει.

 

growth-driven-design-europe-greece

 

Πλέον στις μέρες μας όλα τα παραπάνω μπορούν να εφαρμοστούν online.

Πως. Μα φυσικά μέσα από την επαγγελματική ιστοσελίδα της επιχείρησης, ανεξάρτητα απ’ το αν είναι μικρή, μεσαία ή μεγάλη.

 

Ομοιότητες – Παραλληλισμοί 

 

Το Domain Name

Είναι η αντίστοιχη διεύθυνση της οδού του καταστήματος στο διαδίκτυο. Μία και μοναδική. Γι’ αυτό και πρέπει να την επιλέξεις με την ίδια προσοχή που θα επέλεγες οδό και για το φυσικό σου κατάστημα.
Σε επόμενο άρθρο θα αναφερθούμε στο τι πρέπει να λάβεις υπ’ όψιν σου και τι να προσέξεις κατά την επιλογή.

 

Η Αρχική σελίδα (Home Page) 

Είναι η αντίστοιχη βιτρίνα του φυσικού καταστήματος.
Όπως την διακόσμηση της βιτρίνας, έτσι και την αρχική σελίδα και ολόκληρο το site θα πρέπει να το αναλάβει ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας.

 

CTAs – Calls To Action

Είναι η αντίστοιχη είσοδος του φυσικού καταστήματος, απ’ την οποία πρέπει ο πελάτης περάσει προκειμένου να δει το εμπόρευμα ή να ρωτήσει για τις υπηρεσίες της επιχείρησης.

 

Συνοχή και εύκολη πλοήγηση

Παίζουν τον ίδιο καθοριστικό ρόλο που παίζουν οι διάδρομοι και τα ράφια, όπως και σε ένα φυσικό κατάστημα. Δες τα Super Market ή τα Jumbo.

 

Το περιεχόμενο

Θα πρέπει να είναι προσεγμένο, χωρίς ορθογραφικά, φραστικά και συντακτικά λάθη.
Ιδανικά θα πρέπει να υπάρχουν και οι τρεις μορφές (κείμενο, εικόνα, video).

Πρέπει οπωσδήποτε να είναι σε ύφος και γλώσσα που κατανοεί ο πελάτης στον οποίο στοχεύεις (Buyer Persona).

Θα πρέπει δηλαδή να προσθέτει αξία και να εκπαιδεύει τον επισκέπτη, δίνοντας έμφαση στα οφέλη που θα αποκομίσει.

Όχι απλά να αναφέρεται στα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του προϊόντος ή της υπηρεσίας χρησιμοποιώντας λέξεις όπως το καλύτερο, μαγικό, απαράμιλλης ποιότητας κλπ.

 

[su_quote]Ένα καλοφτιαγμένο αισθητικά site μπορεί να τραβήξει την προσοχή του επισκέπτη. Αν όμως το περιεχόμενο δεν έχει κάτι ιδιαίτερο, δεν θα καταφέρει να τον κρατήσει.[/su_quote]

 

Σε αυτή την περίπτωση ένας ειδικός στην διαφημιστική κειμενογραφία – κειμενογραφία διαφήμισης είναι ο καταλληλότερος.

 

Τα παραπάνω θα καθορίσουν και το design το οποίο είναι πολύ σημαντικό.

Ο επισκέπτης θα πρέπει να βρεθεί σε ένα καθαρό και όμορφο περιβάλλον.

Τέτοιο που να τον κάνει να αισθανθεί άνεση και ασφάλεια, όπως και στο φυσικό κατάστημα.

Ο Graphic Designer είναι ο άνθρωπός που θα μπορέσει να σου προσφέρει το ιδανικό αποτέλεσμα.

 

Μάρκετινγκ

Οι καταλληλότερες στρατηγικές προβολής και προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών σου διαδικτυακά, είναι δουλειά του μάρκειτνγκ.

 • Στοχευμένες, μελετημένες και βάση στατιστικών καμπάνιες
 • Cntent marketing
 • Διαφημιστική κειμενογραφεία
 • Search Engine Optimization
 • Google και Social Media Campaigns
 • Καμπάνιες email marketing (αυτή τη στιγμή είναι ότι πιο απαραίτητο και κερδοφόρο για μία επιχείρηση)

και άλλες μέθοδοι και κανάλια επικοινωνίας,είναι μερικά μόνο από αυτά που θα σε βοηθήσει για να πάρεις τις σωστότερες αποφάσεις.

 

Ταχύτητα φόρτωσης

Τέλος θα πρέπει να φορτώνει γρήγορα. Ο σύγχρονος πελάτης είναι ανυπόμονος και δεν συγχωρεί το αργό φόρτωμα. Έχεις μόλις 2.6 δευτερόλεπτα περίπου για να του τραβήξεις την προσοχή και να τον κρατήσεις στο διαδικτυακό σου κατάστημα!!!

 

Αυτό που γίνεται εύκολα αντιληπτό είναι ότι ενώ στην αρχή η υπόθεση website δείχνει μια απλή και εύκολη διαδικασία, στην πραγματικότητα πρέπει να δουλέψουν μαζί άνθρωποι τριών ή και τεσσάρων ειδικοτήτων Web Developer, Graphic Designer Marketer & Copywriter.

 

Αυτό, σε συνδυασμό με τον χρόνο υλοποίησης και παράδοσης που διαρκεί από 3 έως 5 μήνες εξηγούν δύο πράγματα.

 1. Το κόστος που συνήθως κυμαίνεται από 600.00 μέχρι 1.200.00 ευρώ δεν επαρκεί για να καλύψει τις ώρες εργασίας των ανθρώπων των παραπάνω ειδικοτήτων, με αποτέλεσμα
 2. Το έργο να παραδίδεται καθυστερημένα, να μην είναι ολοκληρωμένο με τρόπο που να ανιχνεύεται από τις μηχανές αναζήτησης, με φτωχό SEO, να προκύπτουν επιπλέον κόστη κλπ. 

Growth-Driven-Design-Europe-Greece

Growth Driven Design website για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ένα Growth Driven Design website για μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι πλέον στις μέρες μας η ιδανικότερη λύση.

Γιατί; Επειδή η μεθοδολογία που ακολουθείται, εξασφαλίζει την ελαχιστοποίηση των παραπάνω προβλημάτων.

Έχοντας αποσαφηνίσει το που βρίσκεται η επιχείρηση αυτή τη στιγμή, τους στόχους της και ύψος της επένδυσης που μπορεί να υποστηρίξει, καθορίζονται και παρουσιάζονται τα αναλυτικά βήματα που θα πραγματοποιηθούν ώστε σε διάστημα 45 ημερών να έχετε ένα πλήρως αισθητικό, λειτουργικό και παραγωγικό website.

Μία επαγγελματική ιστοσελίδα που θα:

 • Είναι ανιχνεύσιμη από τις μηχανές αναζήτησης
 • Κάνει ranking
 • Συγκεντρώνει δεδομένα και στοιχεία επισκεπτών
 • Μετατρέπει τους επισκέπτες σε υποψήφιους πελάτες

προσφέροντας αξία και λύσεις στους επισκέπτες και πωλήσεις σε εσάς.

 

[su_button url=”https://www.digitalmarketingstrategic.com/growth-driven-design-faq/” background=”#f9961d” size=”6″]Συνηθισμένες ερωτήσεις για το Growth Driven Design website[/su_button]

 

Τι να αποφύγεις

 1. Αυτό που στα σίγουρα πρέπει να αποφύγεις είναι να εμπιστευθείς την κατασκευή και προώθηση της ιστοσελίδας σου σε φίλους, γνωστούς και γενικά σε ανθρώπους που το κάνουν ερασιτεχνικά στον ελεύθερο χρόνο τους.
  Δε λέω, η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και θα πρέπει να περιοριζόμαστε στα απολυτός απαραίτητα, περιορίζοντας τα έξοδα. Όμως οι λόγοι που δεν πρέπει να το κάνεις είναι γιατί φαντάζομαι πως αν χρειαζόσουν εγχείρηση καρδιάς μάλλον δεν θα πήγαινες σε χασάπη. Έτσι δεν είναι;

 2. Μην εγκαταλείψεις την ιστοσελίδα σου.
  Είναι πολύ συνηθισμένο λάθος η μη ανανέωση του περιεχομένου, των εικόνων και των Video και γενικά η εικόνα εγκατάλειψης.
  Όπως μετά την αρχική κατασκευή του φυσικού καταστήματος θα καθάριζες τα τζάμια, τους χώρους, τα ράφια και θα έκανες αλλαγές προσθαφαιρώντας προϊόντα και διακόσμηση της βιτρίνας, έτσι πρέπει να κάνεις και με το Growth Driven Design website σου.

 

Η διαδικασία κατασκευής ενός Growth Driven Design website για μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι η ιδανικότερη λύση για νεοσύστατες επιχειρήσεις ή επιχειρήσεις με χαμηλό budget επένδυσης.

Αν θέλεις να φτιάξεις μια νέα ιστοσελίδα ή να ανακατασκευάσεις αυτήν που έχεις ήδη, τότε το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις μαζί μας για μια δωρεάν μελέτη και οικονομική προσφορά.

 

[su_button url=”https://www.digitalmarketingstrategic.com/forma-ekdilodis-endiaferontos/” background=”#f9961d” size=”10″]Δωρεάν Μελέτη GDD website![/su_button]

 

 

Leave a Reply