Growth Driven Design

Growth Driven Design FAQ

Growth-Driven-Design-FAQ-Συνηθισμένες-Ερωτήσεις-II

 

Growth Driven Design FAQ

 

Τι εννοούμε όταν λέμε Growth Driven Design;

Εννοούμε την σύγχρονη, εξυπνότερη και αποδοτικότερη μέθοδο κατασκευής ή ανακατασκευής ιστοσελίδων, εναρμονισμένων και ευθυγραμμισμένων με την την Inbound Marketing στρατηγική σας, την ομάδα μάρκετινγκ και την ομάδα πωλήσεων της επιχείρησής σας. 

 

Ποια η διαφορά με τα παραδοσιακά websites;

Ότι η δομή, η εμφάνιση και το περιεχόμενο βασίζεται σε δεδομένα και στατιστικά που συγκεντρώνουμε για τις προτιμήσεις και τις ανάγκες των Buyer Personas. Όχι σε χιλιάδες μικρές υποθέσεις σχετικά με αυτό που νομίζουμε ότι μπορεί να αποδώσει.

 

Γιατί να επιλέξω Growth Driven Design;

  • Γιατί αυξάνει τον μέσο όρο αλληλεπίδρασης με τους χρήστες – επισκέπτες.
  • Απλοποιεί την διαδικασία πωλήσεων της επιχείρησής σας.
  • Είναι ευκολότερο, γρηγορότερο και αποτελεσματικότερο.

 

Πόσο κοστίζει ένα Growth Driven Design website;

Για το πρώτο στάδιο – Launch Pad – χρειαζόμαστε το 50% του κόστους όταν υπογραφεί η σύμβαση και το υπόλοιπο λήγει όταν η ιστοσελίδα είναι έτοιμη προς δημοσίευση. Για μεγαλύτερα έργα το χωρίζουμε σε 3 δόσεις. 50% κατά την υπογραφή της σύμβασης, 25% μετά από 30 ημέρες και 25% όταν είναι έτοιμη η ιστοσελίδα.

 

Υπάρχουν επιπλέον κόστη;

Ναι. Θα πρέπει να υπολογίσετε το κόστος των απαιτούμενων εργαλείων συλλογής δεδομένων και απόδοσης της ιστοσελίδας από μηχανικής πλευράς και το κόστος συντήρησης, διαρκούς ανάπτυξης και βελτιστοποιήσεων ανά μήνα.

 

Γιατί το GDD είναι πιο ακριβό;

Εξαρτάται με τι το συγκρίνετε. Ο σημαντικότερος όμως λόγος είναι γιατί παίρνετε αδιαμφισβήτητα μεγαλύτερη αξία. Επιπλέον σημαντικός λόγος είναι ότι η παραδοσιακή μέθοδος διαρκεί περίπου 3 – 5 μήνες χωρίς να μπορείτε να πραγματοποιείτε τεκμηριωμένες βελτιστοποιήσεις. Εμείς θα δουλεύουμε 12 μήνες βελτιώνοντάς το και φέρνοντας αποτελέσματα.

 

Πόσο χρόνο θα πάρει η κατασκευή του GDD Launch Pad website μου;

Γνωρίζοντας τις ώρες και το κόστος ανά ώρα που απαιτείται για το κάθε στάδιο, ο χρόνος παράδοσης του Launch Pad εξαρτάται από το μέγεθος και το είδος (business ή eCommerce website) και το πόσο γρήγορα το θέλετε (slow – fast – fastest). Στις περισσότερες περιπτώσεις όμως το Launch Pad παραδίδεται μέσα σε 45 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης.

 

Είναι το Launch Pad μισό website;

Όχι. Είναι ένα ολοκληρωμένο website που δείχνει και αποδίδει καλύτερα από αυτό που έχετε τώρα. Παρ’ όλα αυτά δεν θα είναι τέλειο, γιατί τέλειο δεν υπάρχει. Ο μόνος τρόπος για να πλησιάσετε το τέλειο είναι να αρχίσετε να συλλέγετε δεδομένα χρηστών – επισκεπτών. Με αυτόν τον τρόπο θα παίρνονται πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις για το κάθε επόμενο βήμα προς την ανάπτυξη της ιστοσελίδας και της επιχείρησής σας. Ο μοναδικός τρόπος για να το πετύχουμε είναι να δώσουμε το site στα χέρια των χρηστών.

 

Τι κάνουμε την επόμενη χρονιά;

Η ταχύτητα προόδου εξαρτάται από το μέγεθος του site και το μέγεθος της αλληλεπίδρασης. Στα σίγουρα όμως θα δώσουμε έμφαση στο χτίσιμο εργαλείων, κάνοντας άλματα καινοτομίας. Παράλληλα θα βελτιστοποιούμε της αισθητική και την μηχανικές του λειτουργίες, ώστε να μη χρειαστεί ποτέ ξανά να ξεκινήσετε κάτι απ’ την αρχή ή από το μηδέν.

 

Χρειάζεται να κάνουμε συναντήσεις για να ξεκινήσουμε;

Αν και μας αρέσει η δια ζώσης επικοινωνία, για την πρώτη φάση έχουμε μερικές ερωτήσεις που μπορούμε να συζητήσουμε είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω skype. Στην δεύτερη φάση έχοντας συλλέξει πρόσθετες πληροφορίες και δεδομένα συζητάμε για τον σχεδιασμό και τους στόχους σας, κάτι που επίσης μπορεί να γίνει τηλεφωνικά ή μέσω skype. Για την Τρίτη φάση θα χρειαστεί να κάνουμε μία συνάντηση με εσάς και τα στελέχη της επιχείρησής σας, κατά την οποία θα σας παρουσιάσουμε τις προτάσεις από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε.

 

Κάνετε ανακατασκευές ιστοσελίδων;

Ναι, το κάνουμε. Περίπου το 25% των εργασιών που κάνουμε είναι ο επανασχεδιασμός του ιστότοπου. Πιστεύουμε ότι ανεξάρτητα με την εικόνα και την κατάσταση που παρουσιάζει αυτή τη στιγμή η ιστοσελίδα σας, πάντα υπάρχουν στοιχεία που χρειάζεται να αξιοποιήσουμε.

 

Θα μου ανήκει η ιστοσελίδα;

Απολύτως! Από εμάς αγοράζετε το Domain Name (www.yourwebsite.com), φιλοξενία – hosting και οποιοδήποτε άλλο λογισμικό απαιτείται για να φτιάξουμε τον νέο σας ιστότοπο. Όλες οι εγγραφές και καταχωρήσεις γίνονται στο όνομά σας και κατά την παράδοση του έργου θα λάβετε εκτός από τους κωδικούς πρόσβασης και τις σχετικές άδειες.

Ωστόσο, συνεργαζόμαστε με όλες τις μεγάλες εταιρείες φιλοξενίας και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αλλάξετε εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα ή δεν είστε ευχαριστημένοι με την τρέχουσα εταιρεία που συνεργάζεστε.

 

Πως θα σας δώσω το επιθυμητό περιεχόμενο για την ιστοσελίδα μου;

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι το σημαντικότερο στοιχείο της.

Ένα έγγραφο του Word με σαφή ένδειξη για κάθε σελίδα είναι συνήθως αρκετό. Οι content creators και οι copywriters της DMS θα αναλάβουν να το διαμορφώσουν κατάλληλα ώστε να είναι ελκυστικό και ανιχνεύσιμο από τις μηχανές αναζήτησης.

Οι εικόνες πρέπει να είναι σε μορφή .jpg ή .png. Μπορείτε να τα στείλετε σε εμάς μέσω του Dropbox ή του Google Drive. Θα σας δώσουμε τις απαιτήσεις μεγέθους μόλις έχουμε το wireframe για τη νέα σας ιστοσελίδα.

Όλα τα βίντεο πρέπει να φιλοξενούνται σε πλατφόρμα βίντεο τρίτου μέρους. Τα πιο συνηθισμένα είναι το YouTube και το Vimeo.

 

Θα είναι το GDD website μου mobile friendly;

Αδιαπραγμάτευτα! Δεν θα δημιουργούσαμε σήμερα έναν ιστότοπο που να μην είναι φιλικός προς κινητές συσκευές. Αυτό είναι απόλυτη ανάγκη καθώς η χρήση των κινητών συσκευών έχει εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια. Ο ιστότοπός σας θα λειτουργεί σε tablet και smartphone της Apple καθώς και Android.

 

Θα έχω εταιρικό email;

Ναι. Θα μπορείτε να τα διαχειριστείτε και να δημιουργήσετε πρόσθετα και μόνοι σας από τα διαχειριστικά του site και του server που θα φιλοξενείται η ιστοσελίδα σας.

 

[su_button url=”http://www.digitalmarketingstrategic.com/aitisi-epikoinonias/” style=”3d” background=”#f88e14″ size=”12″ center=”yes”]Ας επικοινωνήσουμε![/su_button]

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *