Πιστεύουμε στην δύναμη των εργαλείων και των μέσων επικοινωνίας του ίντερνετ, όταν αυτά χρησιμοποιούνται με γνώμονα την ενσυναίσθηση!

 

Αυτό που κάνουμε στην DMS Digital Marketing Strategic είναι έρευνα προκειμένου να ταυτιστούμε με την ψυχική κατάσταση, την κατανόηση της συμπεριφοράς και των κινήτρων, τόσο των δικών σας όσο και των των υποψήφιων πελατών σας.

Το αποτέλεσμα είναι η σωστότερη επιλογή γλώσσας, εργαλείων, καναλιών και μεθόδων επικοινωνίας με τους υφιστάμενους και υποψήφιους πελάτες σας, τόσο online, όσο και offline!  

Με αυτόν τον τρόπο σας βοηθάμε να γίνετε η καλύτερη τους επιλογή, όχι μόνο για την ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων σας, αλλά γιατί επιπροσθέτως 

  • Τους βοηθάτε να λύσουν προβλήματα που αντιμετωπίζουν
  • Απαντάτε με σαφήνεια σε κατά τα άλλα αυτονόητα ερωτήματα και απορίες που έχουν
  • Τους παρέχετε τις ευκαιρίες και τους τρόπους για να πετύχουν αυτό που θέλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

αλλά κυρίως γιατί είστε ο άνθρωπος με τον οποίο έχουν αναπτύξει ανθρώπινη σχέση και που τον εμπιστεύονται.

Μήνυμα από τον ιδρυτή

 

Spyros-Kollas-Digital-Marketing-StrategicΜε ιδιαίτερη χαρά σε καλωσορίζω στην επίσημη ιστοσελίδα της Digital Marketing Strategic.

Σκοπός της ιστοσελίδας και της εταιρείας Digital Marketing Strategic ΔΕΝ είναι να συναγωνιστεί αλλά ούτε και ανταγωνιστεί άλλες παρόμοιες επιχειρήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Σκοπός δικός μου και της DMS είναι να βοηθήσει ελεύθερους επαγγελματίες, μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις να αναπτύξουν την επιχειρηματική τους ιδέα, αξιοποιώντας το ίντερνετ, σε συνδυασμό με τις καταλληλότερες μεθόδους επικοινωνίας!

Ο λόγος που αξίζει να περιηγηθείς σε αυτή την ιστοσελίδα και να συνδεθείς στο Facebook, το Twitter, το Instagram & το Google+ είναι γιατί θα βρίσκεις θέματα, το περιεχόμενο των οποίων είναι προϊόν τεχνικών, τακτικών, στρατηγικών και εργαλείων που χρησιμοποιώ για την ανάπτυξη των δικών μου επιχειρήσεων τα τελευταία 12 χρόνια!

 

Δεν είναι γνώμες, απόψεις και θεωρίες.

Δεν είναι τεχνικές και υποσχέσεις εύκολου και γρήγορου πλουτισμού.

Είναι δοκιμές, αλλαγές, σφάλματα, επαναπροσδιορισμοί και αμέτρητες ώρες διαβάσματος, μελέτης, ελέγχων και τεστ.

Είναι η τέχνη του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας εφαρμοσμένα στην πράξη!

 

Στόχος δικός μου και της ομάδας της DMS είναι να σου προσφέρουμε με ακεραιότητα και σεβασμό τους τρόπους επικοινωνίας, τις δεξιότητες και τα εργαλεία που θα κάνουν την επικοινωνία σου με τους υφιστάμενους και υποψήφιους πελάτες σου, ακόμα πιο αποτελεσματική.

Λέγοντας αποτελεσματική δεν εννοώ μόνο το οικονομικό όφελος και το κέρδος που αδιαμφισβήτητα χρειάζεσαι για να συνεχίσεις να υπάρχεις σαν επιχείρηση.

Εννοώ τον τρόπο που φροντίζεις, σέβεσαι, καθοδηγείς και εκπαιδεύεις τους ανθρώπους στους οποίους απευθύνεσαι, αποτέλεσμα του οποίου είναι η ανταλλαγή των χρημάτων τους για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σου.

 

Αν και από πολύ παλιά στον όρο μάρκετινγκ εσωκλείουμε όλες τις διαθέσιμες μεθόδους και τα κανάλια επικοινωνίας, εντούτοις ένα είναι αυτό που έχει μείνει σταθερό και απαράλλακτο.

Η ανθρώπινη προσέγγιση, επαφή και επικοινωνία.

Για τον λόγο αυτό στην DMS χρησιμοποιούμε το ίντερνετ για να προσεγγίσουμε γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα τους υποψήφιους πελάτες σου, με τους τρόπους που αυτοί αντιλαμβάνονται, τους αρέσει και θέλουν.

 

Αυτό είναι το σύγχρονο μάρκετινγκ, το οποίο δεν είναι τίποτε άλλο από ανθρώπινη, ακέραιη, με σεβασμό και ενσυναίσθηση επικοινωνία με τους καταναλωτές που θα σε στηρίξουν οικονομικά για να συνεχίσεις να υπάρχεις σαν άνθρωπος πρωτίστως και δευτερευόντως σαν επιχείρηση στη ζωή τους.

Αυτό είναι το Inbound Marketing και οι Inbound Πωλήσεις.

Ούτε B2B, ούτε B2C αλλά B2H Business to Human!  

 

Σε καλωσορίζω στην Μέθοδο της DMS Digital Marketing Strategic!

 

Με τιμή

Σπύρος Κόλλας